Business Consultancy

Consultancy import / export 

Ik help je graag bij het voeren van marktprospectie bij het ondernemen, inclusief het veldwerk. Het aantrekken van nieuwe geïnteresseerden in uw producten en diensten in de Benelux en Hongarije behoort tot mijn specialiteiten.

freelance-contract-dos-and-donts (Kopie)

Dankzij een agent verhoogt u uw capaciteit en u hoeft uw onderzoek niet alleen op u te nemen. Mijn expertise als tolk en vertaler is steeds mooi meegenomen bij het opmaken van internationale contracten. Een goede communicatie is dan ook van vitaal belang.

 

Consultancy investeringen

Bij marktprospectie horen ook allianties en bedrijfsfusies. Ik geef wettelijk advies bij het plannen van ondernemingsstrategieën en tref beleidsvoorbereidingen bij het oprichten van bedrijven doorheen de hele Benelux en Hongarije. Daarbij stel ik mijn vaardigheden als tolk en vertaler ten dienste bij het opstellen van contracten en het voeren van communicatie.

Strategy-Small (Kopie)

Als consulent ben ik evenals beschikbaar voor het voeren van intern onderzoek en knelpuntendetectie. Aan de hand daarvan wordt nadien een actieplan opgesteld zodat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden.